förlåt för jag aldrig sagt förlåt.

2011-04-30 @ 11:51:01
Dålig uppdatering jag vet. Men haft två prov den här veckan, så prioterar det först. Är himla skoltrött just nu, men måste hålla i. För är cirkus 25 skoldagar kvar.
Just nu sitter jag iallfall och kollar på skor jag ska till balen, men hittar inte rätt färg, min klänning har en speciell färg och svarta eller vita skor passar nog inte..
Vart ute i veckan i varenda sko affär oxå. Men ska beställa hem ett par ***** till skolavslutningsklänningen iallafall.

Men ha en toppen valborg, så hör jag av mig imorgon!
Min valborg består av Carolina och Trevligt folk!

..

2011-04-24 @ 18:47:18
På morgonen tog jag en springrunda, men inte så lång, var för varmt, så ville hellre ligga ute i solen, som jag precis har gjort hela dan. Har även satt igång och pluggat lite. Nu dom här dagarna som är kvar av lovet måste jag verkligen plugga jätte mycket! Har två prov direkt den vecken som skolan börjar och nationella i matte oxå. Ska bli så skönt att gå på sommarlov och veta att man börjar på gymnasium sen. 
Men aja, det var allt för mig. Imorgon blir det först träning sen pluggning och sen på kvällen blir det troligtvis bio med Carolina! :)  Fint från H&M

2011-04-23 @ 20:01:00

snyggt från bikbok

2011-04-20 @ 20:00:00
Den här snygga bikinin MÅSTE jag köpa när jag åker till Stockholm med klassen om drygt en vecka. Ett måste..


kebba

2011-04-19 @ 20:00:00
en ny keps inhandlades i söndags. Såg nu att jag inte glömde ta bort klistermärket på skärmen innan jag började fotta mig sjäv. HAHAH!


vårvärmen är här

2011-04-19 @ 16:14:32
har försökt att steka lite nu efter jag kom hem från mitt träningspass med kilda. Men varje gång jag går ut så går solen i moln. Men lite brun har jag blivit iallfall.

Idag skulle jag vart med Hampus iallfall, men har han vaknat? Nej. Och hans telefon är avstängd oxå.. Har lust att åka hem till honom och väcka honom.. Det låter som en bra idé! 

måndag kväll:

2011-04-19 @ 16:06:04

Kort om gårdagen. Ni som inte vill läsa om den, kan skippa den mörka texten & gå direkt till bilderna. haha!

På förmiddagen tränade jag fys och konditation i spåret och sedan åkte jag hem och åt frukost och fräsha till mig. Satte på mig shortsen och drog till Carolina. Var så himla varmt igår, kändes verkligen som sommar.
Hemma hos carolina så stekte vi på, tills klockan blev tre och sedan åkte vi hem till mig. Blev mycket skratt och mycket flumm hemma hos mig, sen bestämmde vi för att gå på ösk matchen.  Där träffade vi Adam och Gurra. Ösk förlorade, vilket var jävligt surt.. men men. Sen mötte vi Kalle och gick upp på stan. Där blev det mycket skratt i väntan på att deras buss skulle komma. Kändes verkligen som en sommarkväll. Så HÄRLIG känsla.
Runt 11 var man hemma och då gick jag och la mig direkt, men somnade runt 3.

Det var lite kort om dagen. Här får ni lite bilder som jag knäppte.

bygga muskler och äta nyttigt.

2011-04-15 @ 20:50:44
Tänkte börja en ny kategori nu i veckan. Har som sagt tre veckors uppehåll från handbollen. Så vi har fått ett tufft träningspapper. Jogging i 40min & med 30 minuters intervaller efter och fys &styrka. Så tänkte tipsa om lite bra övningar oxå.

Just nu ikväll har jag börjat mitt "nya liv". Ska bli nyttig och träna en massa. För om jag tränar mer än vad jag äter, så går jag ner i vikt. Vill ju gå ner i vikt, men det som händer nu när jag tränar så hårt är att jag bygger muskler och får bort allt fett, så kommer gå upp mer i vikt. För fett väger mindre än muskler. Så nu jävlar ska det bli en handbollsspelare av mig!

Detta är mitt fredagsgodis, älskart!!


Shopping

2011-04-15 @ 20:45:48
Hej alla underbara läsare!

Dagen har varit väldigt skön!
På morgonen var jag inte med på handbollsprofilen för jag har problem med mina knän, och idag gjorde dom mer ont än vanligt. Sen var det en matte lektion och efterden, klockan halv 11 fick jag sluta. För våran no och svenska blev inte av ( lärare på kurs) och på hemkunskapen fick vi som inte skulle göra provet en hemläxa.

Efter skolan så åkte jag iallfall hem och kollade lite på BB, och sen cyklade jag upp på stan. Hade hoppats på att jag skulle hitta mer än vad gjorde, men fick med mig hem lite nytt ialllafall.

Det här köpte jag idag.Jeans som snart kommer bli blekta i klorin och avklippta.
Tygpåse från rut m fler.
Linne från Bikbok.

ingen rubrik.

2011-04-14 @ 15:22:39
Hej ni underbara!
Kom nyss hem från skolan. Många lektioner som blev inställde, så blev inte heller något spanska prov, vilket var jätte skönt. Men nu är soprovet iallafall gjort. Det blev säkert lite slarvfel, men tror jag får VG iallfall.
Vi har inte haft så många lektioner idag, vilket har varit skönt. På idrotten hade vi teori. Vi ska snart ha prov i hälsa.  Men nu ska jag kolla på lite program som jag missat på datorn innan min träning börjar. Den börjar extra tidigt nu, eftersom vi springer runt 4km innan.Men måste titta på kanal5 play nu, för hinner aldrig titta på tv längre. Jag pluggar på dagarna och tränar på kvällarna. Har även räknat ut att jag tränar runt 10 timmar/vecka.
Ibland mindre och ibland mer.

Simma lugnt mina vänner!

new

2011-04-09 @ 21:58:06


Innebandy är ingenting för handbollstjejor

2011-04-09 @ 16:41:15

Dagen har bestått av att klockan ringde vid 8, sen blev det att åka till idrottshuset och spela innebandymatch. Det är ju Örebrocupen nu, så vi anmälde oss. Resultatet blev 0-8 till dom, men vafan.. vi är ju handbollsspelare. Sen åkte jag och Maria runt med mina föräldrar lite, och sen har jag vart ute och fottat lite bilder. Har inte orkat redigera dom, men ni ska få lite oredigerade bilder.Ikväll blir det en till innebandymacth och sen sushikväll med mamma.
Simma lugnt!

Rayban

2011-04-08 @ 15:33:42
Köpte dom här härliga rayban glasögonen i spaninen. Lär användas flitigt nu i vår/sommar. Som ni förstår så är det bara kopior och kostade runt 100 svenska kronor.


ny start!

2011-04-08 @ 14:23:02
Som ni se är ALLA mina inlägg borta. Jag känner att jag behöver börja om. Efter jag tagit bort alla inläggen ångrade jag mig lite, kunde ju gjort en ny blogg. Men skit samma. Vill förnya mig lite, så ny design kommer oxå. En riktigt vårig ska jag skrapa ihop. Just nu ska jag redigera lite bilder, sedan kommer starten på den här förnyelsen.

Ha det så bra!

RSS 2.0