skogslivfoto

2012-07-29 @ 16:28:38
Skulle varit fint väder idag, men icke. Så fick bli en fin promenad längs havet med mamma och kameran som sällskap. Imorgon kommer även Linnéa hit. Känns riktigt bra! 
 

koster-öarna

2012-07-27 @ 18:34:15
Här vill jag bo. Koster. En dag ska jag ha ett sommarhus här precis vid vattnet och som är inrett med en nyare stil, fast endå gammalt. Sjöblåa detaljer och massor av gamla & fina saker på väggarna. Åhh vad jag drömmer.
 
 
Koster är två öar utanför Strömstad. Syd och Nord koster. Det finns en jätteliten Ica affär och massor av bodar med olika hemmagjorda hantverk. Det finns inga bilar på ön utan bara gamla fraktmopeder, golfbilar och cyklar. Vi hade cyklar med oss, eftersom om man ska hinna se lite så måste man nästan det.
Det ser lite lantligt ut, med massor av fina badstränder och massor av fina sjöbodar.Tog dock inga bilder i det "centrala" men jag har det fina i mina minnen och en dag SKA JAG HA ETT HUS HÄR!
 
 

22 juli

2012-07-22 @ 16:11:27
Nu har jag äntligen landat, eller hamnat i Strömstad igen. Känner mig rätt hemma här borta. Älskar verkligen att vara här. Vägen hit gick as jättefort. Skulle egentligen ha kört halva vägen (efter att jag sovit lite) men mamma hade glömt att ta ut skylten så alla grejer stod på den och sen kom vi inte in i bakluckan eftersom vi hade en cykel med oss. Men skit samma. Nu ska jag byta om till lite svalare kläder och sedan spöa mamma&pappa i Zatzy innan vi ska äta grillat.


 

shorts attack!

2012-07-21 @ 22:01:27
Gick in på Gina Tricot i Torsdags. Blev helt galen när jag stod där inne. Jag hittade shorts efter shorts. Lycka!
Dock behöver jag inga shorts men dessa var riktigt snygga så jag passade på att shoppa några.
Köpte även ett par spetsshorts för 49 kr.
 
Gina Tricot 99 :-
Gina Tricot 99 :-
Gina Tricot 99 :-

Gina Tricot 99 :-

Gina Tricot 129 :-

Lindex 100 :-
 

ready set go

2012-07-20 @ 14:33:00

 
Detta bestod gårdagen av. Mat vid slottet här i Örebro, en liten shoppingtur på stan och sedan avslut med glass. Härligt att träffa tjejorna igen. Kvällen avslutades fint med beach handbollsträning med laget.

Marieberg

2012-07-16 @ 10:54:39
Gick upp halv åtta idag för att ta en långpromenad i det fina vädret med mamma. Njöt sedan av en stor frukost och nu ska jag dra på mig lite kläder och sedan åka iväg till Marieberg. En ny dator ska inhandlas! ÄNTLIGEN!
 

Grebbestad

2012-07-08 @ 12:41:00
Langos kan vara bland det bästa jag vet.
Om ni inte ätit det, så måste ni verkligen testa det! Åt senast en på Peace men nu ska det bli en till.
Bild från förra året. Saknar inte mitt hår ett dugg. Usch så slitet det var.

Strömstad

2012-07-06 @ 08:06:00
Nu ska jag packa in min väska och mig själv i bilen. Sedan blir det 9 hela dagar i staden som tillägnar mina somrar i, Strömstad. Nu får man hoppas på bra väder, för då kommer allting vara på topp den här veckan.

peace&love

2012-07-05 @ 15:29:24

 
Införskaffade mig en hatt för att tillbringa dagarna i, men den blev oanvänd pågrund av det kassa vädret. 2.5timmar i en bil och sedan var man framme. Hämtade festivalbandet och sedan blev att stå i kö i ca 3-4timmar. Trots att vi trängde oss före. De två första dagarna var det inga konserter vilket sög, men såfort festivalportarna öppnade så blev vi genast på bättre humör. Så himla craxy känsla och stå där bland allt folk och lyssna på bra musik. Simple plan var lätt min favorit. Brukar inte lyssna på deras musik, men deras konsert var GRYM!
Ett kort med snyggingen Andreas wijk och massa andra härliga personer som man träffade där.
 
Leva på knäckebröd och mjukost var as gott dem första 3 dagarna, sedan blev det bara en pest. Därför tyckte vi att vi förtjänade en latte på kupolen och vi blev även bjuda på en is chai. 
Rihanna avslutade peace genom att vara 45min försenad och kan säga att hon var verkligen inte bra. Hon har verkligen sjunkt i mina ögon.
 

Hällefors

2012-07-03 @ 13:19:36
Nu beger jag mig med feber, förkylning och hosta till Hällefors. Kände att jag inte orkade ligga kvar i soffan längre och ville hitta på något roligare. Därför ska jag träffa Fransson och bara umgås och prata om allt som hänt sen sist.
P.s. Peace and love var GRYMT! Bilder kommer nog upp senare!

RSS 2.0